Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye gitmek

Rüyada başka bir ülkeye gitmek

Rüyada başka bir ülkeye gitmek kazancının günden güne düşeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, onların yaralarına merhem olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek edilen duaların kabul olacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments