Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok gömlek görmek

Rüyada çok gömlek görmek

Rüyada çok gömlek görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hasret gidereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine inanılır.

Rüyada çok gömlek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada gri gömlek görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde kan görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gömlek ters giymek arkadaştan görülecek faydaya, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kazancın katlanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz gömlek görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments