Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz gömlek görmek

Rüyada temiz gömlek görmek

Rüyada temiz gömlek görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, önünün kapanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, işe ve aşa kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz gömlek gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada temiz beyaz gömlek görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz gömlek görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, çok sağlıklı olunacağına, acı veren durumların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek hastalıklarının iyileşeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir gömlek almak kötü haberlerin alınacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada krem rengi gömlek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli gömlek görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret eder.

Rüyada üst üste gömlek giymek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada koyu renk gömlek görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments