Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek çıkarmak

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kendinden emin adımlar atacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gömlek giyip çıkarmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada gömlek çıkarmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalettir.

Rüyada gömleğini çıkarmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek hediye almak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlekli insanlar görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek bir erkek görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments