Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok giysi görmek

Rüyada çok giysi görmek

Rüyada çok giysi görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Rüyada çok giysi gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Rüyada parlak giysi görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada giysi vermek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek giysisi yıkamak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada giysi dolabı görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada kadın giysisi görmek tatsızlık olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kirli giysi görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysi satın almak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giysi katlamak başarıların devamlı olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments