Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi vermek

Rüyada giysi vermek

Rüyada giysi vermek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, el üstünde tutulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada giysi vermek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eski giysileri atmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Rüyada siyah giysili adam görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine giysi almak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın giysisi giymek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sıkıntılarının biteceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet eder.

Rüyada dağınık giysi görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının giysisini giymek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz giysi görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada güzel giysiler almak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments