Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli giysi görmek

Rüyada kirli giysi görmek

Rüyada kirli giysi görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Rüyada kirli giysi gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kirli giysiler görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kirli giysi görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel giysi giymek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın giysisi giymek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah giysi almak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, malını ve canını riske edeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil giysili birini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak giysi görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada giysi giyip çıkarmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments