Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın giysisi görmek

Rüyada kadın giysisi görmek

Rüyada kadın giysisi görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hiç istemediği işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın giysisi gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada kadın giysisi görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kadın giysisi giymek böylece hayata yeniden sarılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah giysili kadın görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz giysili kadın görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü giysi görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalettir.

Rüyada pembe giysili bebek görmek neşeli zamanların yaşanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni giysi giymek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü giysisi giymek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments