Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atık su içmek

Rüyada atık su içmek

Rüyada atık su içmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada atık su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Rüyada atık su içmek sorunlu zamanlar geçireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Rüyada atık su görmek yaşamının tadını çıkaracağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada sahurda su içmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yeni işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sabunlu su içmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok önemli noktalara geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments