Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla su görmek

Rüyada çok fazla su görmek

Rüyada çok fazla su görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, iflas edeceğine, çok yoğun çalışacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, üzüntülü haberler alacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla su gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Rüyada çok fazla su içmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Rüyada çok fazla su görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla karınca görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla pire görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla cenin görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla sigara içmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla koyun görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek sorunların teker teker çözüleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments