Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla muz görmek

Rüyada çok fazla muz görmek

Rüyada çok fazla muz görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla muz gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada çok fazla muz görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Rüyada kiraz ve muz görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz yiyen maymun görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan muz koparmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil muz yemek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında muz görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal ve muz görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk muz görmek makbul olan şeylere, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments