Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve muz görmek

Rüyada kiraz ve muz görmek

Rüyada kiraz ve muz görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, sevilen birinin geleceğine, doğru karar veremeyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz ve muz gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada kiraz ve muz görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış muz görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada tarlada muz görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmamış muz görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muz çaldığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada muz vermek ailesinin de büyük olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına yorulur.

Rüyada dalından muz koparmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çok muz görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments