Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlara kar yağdığını görmek

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada dağlara kar yağdığını gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada güneşli havada kar yağdığını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin içine kar yağdığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kar yağdığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada camdan kar yağdığını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kucaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments