Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kar görmek

Rüyada çok fazla kar görmek

Rüyada çok fazla kar görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada çok fazla kar gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada çok fazla kar görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada çok fazla karınca görmek başarısının artacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla erkek görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hortum görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments