Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla erkek görmek

Rüyada birden fazla erkek görmek

Rüyada birden fazla erkek görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Rüyada birden fazla erkek gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada birden fazla erkek görmek hayat boyu desteği olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla erkek bebek görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla böcek görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bahtın açık olmasına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, afiyette olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla horoz görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birden fazla telefon görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla fare görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments