Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla hortum görmek

Rüyada birden fazla hortum görmek

Rüyada birden fazla hortum görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kafasının rahat olacağına, iyileşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla hortum gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada birden fazla hortum görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla mezar görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kurt görmek birlikteliğe başlayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla insan öldürmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla düğün görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments