Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla civciv görmek

Rüyada çok fazla civciv görmek

Rüyada çok fazla civciv görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla civciv gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada çok fazla civciv görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla civciv görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yeni bir sayfa açacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv satın almak yaklaşan güzel günlere, hem de yeni mülkler satın alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde civciv görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı civciv görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çocuklar gibi şen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi civciv görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments