Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla ceviz görmek

Rüyada çok fazla ceviz görmek

Rüyada çok fazla ceviz görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalettir.

Rüyada çok fazla ceviz gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada çok fazla ceviz görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla mezar görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kaka yapmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada fazla oda görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok fazla yüzük görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada birden fazla timsah görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments