Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla timsah görmek

Rüyada birden fazla timsah görmek

Rüyada birden fazla timsah görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sözleri tutulacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla timsah gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada birden fazla timsah görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine delalettir.

Rüyada birden fazla bebek görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, evliliğinde mutlu olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla altın görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kedi görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla elbise görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla yüzük takmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kalem görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla uğur böceği görmek işlerinin tutacağına, ilerleyeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments