Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok defter görmek

Rüyada çok defter görmek

Rüyada çok defter görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ayıplanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, resmi bir göreve getirileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, ardından konu üzerinde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok defter gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada günah defteri görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, haneye dertlerin gireceğine , gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık defter görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada boş beyaz defter görmek işinin yoluna gireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kişinin içinin daralacağına alamet eder.

Rüyada sınıf defteri görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, istediği noktalara ulaşacağına delalettir.

Rüyada yeni defter görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek güvenini sarsacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada günlük defteri görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kaplı defter görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments