Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günah defteri görmek

Rüyada günah defteri görmek

Rüyada günah defteri görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada günah defteri gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Rüyada günah defteri görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada günah çıkarmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine tabir olunur.

Rüyada günahlarının çok olduğunu görmek iyileşeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günah işlemekten korkmak iş hayatının tamamen bozulacağına, kendi geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük günah işlemek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada günahlarına ağlamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalettir.

Rüyada günahtan korkmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments