Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni defter görmek

Rüyada yeni defter görmek

Rüyada yeni defter görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni defter gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada yeni defter görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada defter çalmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada deftere isim yazmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kara defter görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kalın defter görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kahverengi defter görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işarettir.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments