Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş beyaz defter görmek

Rüyada boş beyaz defter görmek

Rüyada boş beyaz defter görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, elde edilecek menfaatlere, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş beyaz defter gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boş beyaz defter görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada boş defter görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz deftere imza atmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ondan şifa göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz defter görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına inanılır.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, nasibin bollaşacağına, toplumda yükseleceğine inanılır.

Rüyada boş beyaz bidon görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments