Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık defter görmek

Rüyada yırtık defter görmek

Rüyada yırtık defter görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yırtık defter gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada yırtık defter görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz defter görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret eder.

Rüyada şiir defteri görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada birine defter vermek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara defter görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada büyük defter görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada anı defteri görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, mutsuz olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk defter görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments