Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fil görmek

Rüyada beyaz fil görmek

Rüyada beyaz fil görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sorunları başarıyla çözmeye, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fil gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada beyaz yavru fil görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük beyaz fil görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz fil görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada filin altında ezilmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fil doğurduğunu görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek güçlükle elde edilecek başarı, gücünün azalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek fil görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ormanda fil görmek sorunların kalmayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments