Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fil görmek

Rüyada siyah fil görmek

Rüyada siyah fil görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada siyah fil gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah fil görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada camdan fil görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada fil sevmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada filden korkmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada fil kestiğini görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde fil görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada fil ve aslan görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, maddi olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments