Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil bebek görmek

Rüyada fil bebek görmek

Rüyada fil bebek görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada fil bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada bebek fil görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada fil bebek görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan fil görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı fil görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazancının azalmayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işaret eder.

Rüyada ölü fil görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada fil avlamak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taştan fil görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada filin öldürüldüğünü görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments