Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde çukur görmek

Rüyada yerde çukur görmek

Rüyada yerde çukur görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, eğer işsizse iş bulacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, evlerine dünürcü geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde çukur gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada yerde çukur görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada çukurdan çıkarmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada kepçeyle çukur açmak işlerin sarpa saracağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada yolda çukur görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukur kazıldığını görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Rüyada kan dolu çukur görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan çıkamamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments