Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dişli fare görmek

Rüyada büyük dişli fare görmek

Rüyada büyük dişli fare görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, herkesin önünde olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada büyük dişli fare görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada dişli fare görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük dişli balık görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aradığı aşkı bulacağına alamet eder.

Rüyada bebeği dişli görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına inanılır.

Rüyada dişli balık tutmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişli yılan görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dişli yeni doğmuş bebek görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada dişli erkek bebek görmek sağlığının yerine geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments