Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük ayakkabı görmek

Rüyada çok büyük ayakkabı görmek

Rüyada çok büyük ayakkabı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük ayakkabı gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, dinamik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı giymek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah ayakkabı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir ayakkabı görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments