Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ayakkabı görmek

Rüyada büyük bir ayakkabı görmek

Rüyada büyük bir ayakkabı görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yıpranacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir ayakkabı gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek bir uzmana başvurulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Rüyada büyük numaralı ayakkabı görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı giymek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments