Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük numara ayakkabı görmek

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Rüyada büyük numara ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek herhangi zarara uğramayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük numaralı ayakkabı görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıhhat kazanacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı numarası görmek çaresiz durumlarda kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şans numarası görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Rüyada ölüm numarası yapmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada numaradan ağlamak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments