Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok başörtü görmek

Rüyada çok başörtü görmek

Rüyada çok başörtü görmek verimli işlere gireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çok başörtü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başörtü yapmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada başörtüyü açmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini başörtülü görmek sebep olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe başörtü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtü vermek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments