Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüyü açmak

Rüyada başörtüyü açmak

Rüyada başörtüyü açmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, moralinin düzeleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada başörtüyü açmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada başörtü açmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada başörtüyü açmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Rüyada başörtülü insanlar görmek nimet bolluğu yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Rüyada başörtü almak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi başörtülü görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinden başörtü almak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments