Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başörtülü görmek

Rüyada sevdiğini başörtülü görmek

Rüyada sevdiğini başörtülü görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini başörtülü gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada sevdiğini başörtülü görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına başörtü vermek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk başörtü görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü insanlar görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada birini başörtülü görmek öz güven kazanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments