Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt ağrısı çekmek

Rüyada sırt ağrısı çekmek

Rüyada sırt ağrısı çekmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada sırt ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada sırt ağrısı çekmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kasık ağrısı çekmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada çok ağrı çekmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın ağrısı çekmek asil kimselerden çıkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı çekmek büyük bir projenin başına geçileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada hamile olup ağrı çekmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Rüyada bacak ağrısı çekmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kişinin yüzünün güleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diz ağrısı çekmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments