Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel ağrısı çekmek

Rüyada bel ağrısı çekmek

Rüyada bel ağrısı çekmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yaşam enerjisi ile dolacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bel ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Rüyada bel ağrısı çekmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada bel ağrısı hissetmek yapılan planların alt üst olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulur.

Rüyada bel ağrısı görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel küreği görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada bel kemiği görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada bele sarılmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Rüyada bele silah takmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Rüyada bel görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments