Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok adet olduğunu görmek

Rüyada çok adet olduğunu görmek

Rüyada çok adet olduğunu görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada çok adet olduğunu gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Rüyada adeti gelmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada adet iken namaz kılmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada adetli birini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet olacağını hissetmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet eder.

Rüyada banyo yaparken adet olmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Rüyada adete girmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada adet hali görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments