Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adeti gelmek

Rüyada adeti gelmek

Rüyada adeti gelmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada adeti gelmek gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Rüyada adeti gelmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada adetinin geldiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada adet sancısı görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının adet bezini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet oldu unu görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada karısını adetli görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Rüyada yatakta adet kanı görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments