Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adete girmek

Rüyada adete girmek

Rüyada adete girmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada adete girmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada adetliyken denize girmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, onlarla ayrı düşeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada adete girmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adetliyken camiye girmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada adetliyken yasin okumak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendinin adet olduğunu görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada adetli bezi görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada adetli olmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments