Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini korkmuş görmek

Rüyada birini korkmuş görmek

Rüyada birini korkmuş görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulur.

Rüyada birini korkmuş gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada kor olmuş ateş görmek hastalıklarının son bulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kor kömür görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini korkmuş görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada korktuğunu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kor ateşe su dökmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, hayırlı kapılar açılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor demir görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada korktuğu için dua okumak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada denizde korkarak yüzmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments