Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun dışkısını görmek

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun dışkısını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Rüyada çocuğun dışkısını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yemek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkıya basmak günahların da affolacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare dışkısı görmek onlara hayrının dokunacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada keçi dışkısı görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments