Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkıya basmak

Rüyada dışkıya basmak

Rüyada dışkıya basmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkıya basmak gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada köpek dışkısına basmak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada dışkıya basmak önündeki engelleri aşamayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan dışkısına basmak bir sebeple sorun yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hayvan dışkısına basmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek dışkısına basmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek dışkısı görmek eşinden yana huzurlu olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına inanılır.

Rüyada at dışkısı görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments