Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun dışkısını görmek

Rüyada çocuğun dışkısını görmek

Rüyada çocuğun dışkısını görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, artık daha dikkatli davranacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun dışkısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltmanıza yardım ediyor.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada çocuğun dışkısını görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışkıda kıl kurdu görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada inek dışkısı görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet eder.

Rüyada insan dışkısı kusmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi dışkını yemek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments