Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısı yemek

Rüyada insan dışkısı yemek

Rüyada insan dışkısı yemek geçim sorunuyla karşılaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yemek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada insan dışkısı yemek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, namaz kılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yapmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına yorulur.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek atılan adımların zarar getireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Rüyada insan dışkısına basmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, zafer elde edileceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments