Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çocuğu denize düşürmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek başarısızlıklara düşeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments