Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu denize düşürmek

Rüyada çocuğu denize düşürmek

Rüyada çocuğu denize düşürmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, Allah’a dua edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek bilakis malının çoğalacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu denize düşürmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, giderileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek durumun değişmesine, sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments