Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu denize düşürmek

Rüyada çocuğunu denize düşürmek

Rüyada çocuğunu denize düşürmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek hayatının yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğu denize düşürmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, neşesini kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments