Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının kaybolduğunu görmek

Rüyada altının kaybolduğunu görmek

Rüyada altının kaybolduğunu görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yönlendireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek yolunun hep açık olacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek üzgün ve hasta olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada altının kaybolduğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada altın kaybolduğunu görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbede kaybolmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kitabının kaybolduğunu görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments