Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, doğruluğu bulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, akıllı adımlar atacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek işinden uzaklaşacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada altın kaybolduğunu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada altının kaybolduğunu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada altın bileziğin kaybolduğunu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altınların kaybolduğunu görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın kaybolduğunu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla kaybolmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments